REVIRJI POSEBNEGA POMENA

Akumulacija Krašči

Dnevni ribolov je dovoljen vsak dan, nočni ribolov je dovoljen od petka eno uro po sončnem zahodu  do nedelje zvečer eno uro po sončnem zahodu in sicer v obdobju od 01.04.2020 do 31.10.2020, v tem terminu je dovoljena vožnja vab in krmil s plovili, razen s plovili z motorji na notranje izgorevanje.
Dovoljen je ribolov iz čolna na eno palico v dnevnem času in sicer v obdobju od 01.04.2020 do 31.10.2020. Vstopno in izstopno mesto za čoln je edino na pomolu pri »plaži«. (posebej označeno s tablo).

Dovoljen je ribolov iz čolna na eno palico v dnevnem času in sicer v obdobju od 01.04.2020 do 31.10.2020. Vstopno in izstopno mesto za čoln je edino na pomolu pri »plaži«. (posebej označeno s tablo).

 

Gramoznica Krog

Dnevni  in nočni ribolov je dovoljen vsak dan. Dovoljena je vožnja vab in krmil s plovili. Uporaba čolna za razvoz vab je dovoljen do zamrznitve vode. Za vse ribe velja režim UJEMI IN PUSTI. Lov roparic(som, smuč in ščuka) ni dovoljen na ribo oz. del ribe. Mreža za shranjevanje ribe NI dovoljena. V primeru ribolova krapa je obvezna oprema kraparska blazina, podmetalka, uporaba potopljene vrvice (back lead sistem).


Dovoljen je ribolov iz čolna na eno palico v dnevnem času in sicer v obdobju od 01.11.2020 do 31.1.2021.

Za vse ribe velja režim UJEMI IN PUSTI. Lov roparic(som, smuč in ščuka) ni dovoljen na ribo oz. del ribe. Mreža za shranjevanje ribe NI dovoljena.

V primeru ribolova krapa je obvezna oprema kraparska blazina, podmetalka, uporaba potopljene vrvice (back lead sistem).

 

Gramoznica Ivanci

Dnevni ribolov je dovoljen vsak dan. Nočni ribolov je dovoljen od četrtka od 07:00  do ponedeljka do 07:00 ure zjutraj , razen  v primeru, nakupa dovolilnice za 5 ali več dni skupaj. Dovoljena je vožnja vab in krmil s plovili. Ribolov iz čolna na roparice je dovoljen na eno palico v dnevnem času.

 

Gramoznica Soboško jezero

Dnevni  in nočni ribolov je dovoljen vsak dan. Dovoljena je vožnja vab in krmil s plovili. Ribolov iz čolna na roparice je dovoljen na eno palico v dnevnem času.

 

Gramoznica Dokležovje CP

Dovoljena uporaba čolna v dnevnem času za namen ribolova soma (bučkanje). Uporaba čolna dovoljena samo za vikende in dela proste dni.

 

Gramoznica Beltinci

Ribolov na krapa in ostalo ribo je dovoljen od 01.04.2018 dalje, nočni ribolov prepovedan in velja režim UJEMI IN PUSTI. 

Ribolov je dovoljen samo v nedeljo ali dela prostih dni.

 

V času ribolova postrvi je dovoljen ribolov tudi nečlanom RD in velja režim UJEMI in VZEMI za postrvi.

  ČLANI NEČLANI
POSTRVI 10,00 Eur 10,00 Eur

Ribolov postrvi je dovoljen od 1.11.2019 do 31.03.2020 na en ribolovni pribor. Dovoljen je ribolov ob sobotah, nedeljah in na dela prost dan ob državnih praznikih od 08.00 do 14.00 ure. Cena ribolovne dovolilnice znaša za vse 10 € in jo je možno nakupiti samo na prodajnem mestu ZVEZDA v Beltincih ali preko interneta (ribiskekrate.si). Dovoljen je ulov štirih(4) postrvi. Vračanje ulovljenih postrvi v vodi ni dovoljeno.