POSTANI ČLAN

 

Vloga za članstvo RD MSČlan lahko postane vsakdo, ki sprejme statut delovanja ribiške družine. Včlanitev je preprosta.

Izpolniti je potrebno Vlogo za članstvo in na naš račun poravnate članski prispevek. Oboje se uredi v pisarni ribiške družine v času uradnih ur. Vlogo za članstvo si lahko prenesete na povezavi desno in že izpolnjeneno prinesete v pisarno ribiške družine v času uradnih ur.

 

OPOZORILO: ZARADI VELJAVNIH ODLOKOV O PREPOVEDI ZBIRANJA, POŠLJITE VLOGO S SLIKO NA NAŠ NASLOV ALI PO E-POŠTNI NA Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Ribiška družina Murska Sobota
Bakovska ul. 37
9000 Murska Sobota
Davčna: SI 52518299
Matična številka: 5080401000

Kontakt:

Predsednik: Aleš Horvat,e-pošta:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tajnik: Saša Matulic, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. mobi: 031 540 044

 

Uradne ure:

prvo sredo v mesecu
od 17:00 do 18:00 ure
(nov, dec, jan, feb),
od 18:00 do 19:00 ure
(ostali meseci)

 

OBVEZNOSTI ČLANA:

Vsak član mora obvezno opraviti 10 delovnih ur na naših delovnih akcijah, ki jih razpišemo tekom leta. Neopravljanje delovnih ur se šteje kot disciplinska kršitev. Opravila delovnih ur so opravičeni invalidi, starostni člani in pionirji.

 

PLAČILO ČLANARINE

VSAK ČLAN JE DOLŽAN PODALJŠAVO IZVESTI SAM. V PRIMERU  PODALJŠAVE ZA  DRUGO OSEBO SE TO LAHKO STORI SAMO OB PREDLOŽITVI DOKAZILA O PLAČILU PREKO TRANSAKCIJSKEGA RAČUNA IN OB USTREZNO IZPOLJNENI REKAPITULACIJI.

V PRIMERU PLAČILA PREKO TRANSAKCIJSKEGA RAČUNA JE  V RUBRIKO NAMEN POTREBNO  OBVEZNO VPISATI » ČLANSKI PRISPEVEK  ZA 2023 »

ČLANOM RD MURSKA SOBOTA NUDIMO MOŽNOST PLAČILA V TREH OBROKIH NA TRANSAKCIJSKI RAČUN RD MURSKA SOBOTA ŠT: :  SI56 1949 0501 3033 482, ki je odprt pri deželni banki Slovenije ( DBS ).

Na podaljšanje prinesti dokazilo o plačilu, ribolovna dovolilnica se podaljša, ko je plačan celotni znesek. Enako velja v primeru plačila na obroke.

V primeru podaljšanja po 15.01.2023, v skladu z sklepi RZS  po tem datumu preneha članstvo in se začne šteti znova. Vsem ki bodo hoteli podaljšati po tem datumu morajo to storiti preko nakazila pošta, banka.  Podaljšanje se izvede samo ob predložitvi potrdila o nakazilu

 

ČLANARINA 2023:

 
ČLAN Z GLASILOM RIBIČ / PRIDRUŽENI ČLAN 150€
STAROSTNI ČLANI (leto rojstva 1957 in starejši) 95€
DIJAK, ŠTUDENT, INVALID 1.KATEGORIJE Z GLASILOM RIBIČ 95€
ČLANICE z glasilom ribič 95€
TUJCI (članstvo, predplačilo za delo) 300€
ČASTNI ČLAN, SKRBNIKI VOD, TEKMOVALCI (državna liga) 65€
ČLAN UO, ČASTNI PREDSEDNIK, PREDSEDNIKI KOMISIJ 45€
RIBIŠKI ČUVAJ 25€
PIONIRJI (mladi člani do 15.leta starosti) 25€
RIBIŠKI IZPIT, GRADIVO in DNEVNIK PRIPRAVNIKA 75€
NEOPRAVLJENO DELO ZA LETO 2022 (1 ura = 7,5 Eur) 75€
PREDPLAČILO DELA ZA LETO 2023 50€
TEKMOVALNA TAKSA 10€

 

  • ELRD - V kolikor imate oz. se boste odločili za elektronsko dovolilnico upoštevajte popust pri letni članarini v višini 5,00 Eur in si ga odštejte pri plačilu UPN-ja.
  • Če je na istem naslovu(skupno gospodinjstvo) več ribičev, upoštevajte popust v vrednosti 10,00 in si ga odštejte pri plačilu UPN-ja, velja za vsakega nadalnjega ribiča. Ne velja pri dovolilnicah za pionirje.

NA PODALJŠAVO PRINESITE IZPOLNJENO REKAPITULACIJO (list na sredini letne dovolilnice -modre knjigice). Za uporabnike eLRD to ni potrebno