Zbor članov 2022

VABILO NA ZBOR ČLANOV

Na podlagi 20. člena statuta RD Murska Sobota, upravni odbor sklicuje redni letni zbor članov ribiške družine Murska Sobota, ki bo v soboto, dne 26.03.2022 ob 17:00 uri v ribiškem domu Murska Sobota.

PREDLAGANI Dnevni red:

 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda
 2. Izvolitev organov odbora
 3. Obravnava in potrditev zapisnika prejšnjega zbora članov z 05.09.2021
 4. Poročilo o delu za leto 2021:
  1. Upravnega odbora
  2. Poročilo o finančnem poslovanju
  3. Gospodarja
  4. Nadzornega odbora
  5. Disciplinske komisije
  6. Čuvajska služba
  7. Tekmovalna komisije
 5. Razprava in glasovanje o poročilih
 6. Plan / realizacija dela za leto 2022
 7. Razno

Obvestilo:

Na podlagi določil 3.točke. 21. člena Statuta RD Murska Sobota, je zbor sklepčen, če je prisotnih več kot polovica članov, ki imajo volilno pravico. Če zbor ni sklepčen, se zasedanje odloži za 30 minut. Po preteku tega časa je Zbor sklepčen, če so ugotovi, da so bili vabljeni vsi člani.

Predloge za spremembo oz. dopolnitve dnevnega reda lahko sporočite PISNO do 10 dni pred zborom na naslov ribiške družine Murska Sobota ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vse udeležence zbora naprošamo da upoštevate takrat veljavne smernice NIJZ v zvezi s preprečevanjem širjenja virusa SARS-COV-2(COVID).

Vsi člani, ki imate volilno pravico (15let+) se morate udeležiti vsaj enega (1) sestanka temeljne enote ALI zbora članov, udeležba je enaka vrednosti dveh (2) delovnih ur.